Bianca

Hei, sunt Bianca (Bia), îmi doresc să urmez o carieră în IT, dar, cu toate acestea, lectura, cărțile și literele nu m-au fascinat niciodată mai puțin, însă prefer să mă dezvolt pe această ramură individual, ca un hobby. Mă consider o persoană extrem de activă și organizată, și, de asemenea, îmi place să cânt și să fiu în permanență cât mai ocupată. Urăsc să mă plictisesc. Nu pot să spun că am un gen preferat, deoarece citesc absolut tot ce îmi pică în mână. Încerc să găsesc frumosul în orice carte, să o apreciez și pentru acea mică sclipire, deși consider că este cel mai corect ca în recenzii să punctez și aspectele negative, ceea ce mă străduiesc să fac. Totuși, aș putea spune că acele cărți care îmbină o poveste de iubire cu ceva supranatural și au și acel mesaj care te pune pe gânduri mă atrag în mod deosebit. :)))

 Iubesc pisicile, BVB e trupa mea preferată, ador seria Dispozitive Infernale și cam atât (momentan). Cărțile strigă după mine… ^-^

Clara

Annyeong! Numele meu este Clara (pe pagină mă semnez Clary) şi am fost inițiată în Universul literelor de la o vârstă fragedă. Iubesc frumosul, precum iubesc fiecare stea ce stă şi îmi veghează drumul. Fiecare materie din jur manifestă trăire, emoție, viață, iar eu am învățat să le respect simțirile. Ador să mă întorc în trecut, citind cărți despre el şi să descopăr lucruri noi, vizualizând viitorul trecutului. Splendidul este în noi, aşa cum se regăseşte peste tot, dar ochii ar trebui să îşi deschidă suflarea căci sunt orbi la strălucirea deplină a astrului.

Dana

Eu sunt Dana și am 22 de ani în buletin, dar vreo 12 dacă ne luăm după minte, voce și înfățișare. Detalii!
Legat de partea profesională, sunt o proaspătă absolventă a Facultății de Științe Economice din Oradea, iar acum mă îndrept cu pași grăbiți spre master și un job serios. Numerele ar putea fi viața mea, însă, din fericire, cărțile nu le dau voie. Sunt o visătoare incurabilă în timpul liber, ca să nu mai spun zăpăcită și prietenoasă. Dacă nu sunt plecată la vreun proiect de voluntariat sau internship/curs, cel mai probabil mă găsiți cu o carte în mână. Recent, datorită unui schimb de experiență printr-o bursă Erasmus în Spania, am descoperit că am un spirit aventurier și mă simt bine călătorind de nebună. Îmi place și să scriu, fie că e vorba de recenzii, de povești (mă apuc serios și promit că, dacă nu altundeva, voi publica aici) sau orice îmi trece prin minte.
Era să uit: mă semnez pe pagina noastră de Facebook cu Dana :3. N-ați fi ghicit, nu-i așa? :))

Magda

Hello. Mă numesc Magda, dar mă semnez Maddy, și sunt o fire încăpățânată și prietenoasă. Sunt clasa a 9 a și muncesc să devin programatoare deși iubesc literele mult mai mult decât cifrele. Recent am început să scriu  la o carte despre mitologia greacă, consider că fiecare cuvânt scris de mine vine din inimă. Sunt îndrăgostită de tot ce ține de supernatural, zei, îngeri, demoni și mă consider o fire rebelă. Desi am fost judecată pentru că îmi petrec mereu pauzele cu o carte în mână, nu voi abandona niciodată cititul în defavoarea altei activități. Iubesc lumea vânătorilor de umbre și mă declar topită după Jace, sincer, cine nu e?

Fuguța la citit dar nu uita niciodată Lucrurile bune li de întâmplă doar celor care au răbdare.

 

 

Marie

Aloha! Marie pe fir ,încântată de cunoștință! Am 19 ani iar pe pagina mă semnez cu Max was here. De unde semnătura? Ei bine, Max este porecla mea din liceu, iar was here sunt sigură că stiți la ce se referă. :)) Sunt o fire glumeață, expansivă, prietenoasă, calmă și uneori prea serioasă. Ador pisicile, drept dovadă am două de care sunt foarte mândră. Îmi place să citesc orice roman, poezie, articol pe care pun mana, dar un loc special în inima mea îl ocupa Harry Potter și Percy Jackson . Ar fi mai multe de spus despre mine dar vă las plăcerea să descoperiți restul voi singurei.

Our British essay publishing services is the better a particular among the a large number of other people you achieved on your way. We are able to provide you with a stuffed menu of essay formulating service that you might want essay writers